A cup of tea solves everything


Sitter hemma hos syrran i Fristad med lilla muggen te, en av muggarna som hon och hennes karl fick i julklapp av mig. Lyssnar på musik på Bandit Rock och sjunger med i väntan på att tvätten ska torka klart i tvättstugan.
Varför sitter jag och väntar på tvätt hemma hos henne?
Jo för att efter jag hade tvättat klart första omgången hemma hos mig och gick ner i tvättstugan för att snöra det i torktumlaren och sätta på en ny tvätt möts jag av ett kaos i tvättstugan. Torktumlaren är trasig och av någon anledning så har ab bostäder bestämt att de ska byta plats på en av tvättmaskinerna och torktumlaren och då måste det dras om några vattenledningar också. Så det var ju bara att ta den blöta tvätten och gå. Otroligt trevligt att de kan informera oss boende om detta för det är ju inte alls så att man påverkas av det på något sätt. Det finns ju hur mycket plats som helst att hänga upp två överfulla Ikea kassar med tvätt i en etta på 24 kvadrat.
Det är tur man har världens bästa syster som bokade in en tid åt mig i deras tvättstuga och sedan körde ca 2 mil för att hämta mig och min tvätt. Puss och stor eloge till dig!
Delar av våran familj är förövrigt på besök från Norrland. Lillebror och pappa med sambo/fästmö. 
Idag står shopping på schemat och bara hänga, leva och må bra.
Mors!

Bokresention

Hej kära läsare! Jag ber om ursäkt för att jag varit så otroligt dålig på att uppdarera på senaste tiden. Jag är lat och det har funnits dåligt om tid, en dålig kombination helt enkelt. Jag har för länge sedan läst klart boken som jag skrev om här och den var riktigt bra. Men jag var så otroligt irriterad över filmen när jag läst klart boken. Filmen var bra, boken var bra men att säga att filmen är gjord utifrån boken är ju en fet lögn. Nog vet jag att man inte kan få med allt och att man måste göra om en del saker för att det ska gå ihop. Men de hade gjort om så mycket att typ det enda som stämnde var namnen på karaktärerna och några kommentarer/punch-lines som de valt att ta med. Därav av min irritation. Jag kan fortfarande tycka om filmen om jag inte tänker på att de hör i hop för fem öre. Vilket är fördelen med att se filmen före jag läser boken för hade jag läst boken innan hade jag hatat filmen rakt av hade inte funnits något utrymme för någon typ av väg runt. Jag har testat det förr så jag vet att det skulle sluta så. Men det kanske bara är jag som är otroligt kritisk och trångsynt. Ni som har läst boken och sett filmen vad tycker ni, har jag rätt eller tycker ni någåot helt annat? Dela gärna med er.
Design © Evelina Bergquist | EVVELUNA †