F.F - Fullt upp och Feber

Försöker sova, men det går inte så bra. Är jätte trött och vill sova.
Har uppsvälld mage och feber, tids nog så lär jag väl somna. Det blir alltså inte att jobba någonting imorgon, men planerar att vara tillbaka på fötterna till på söndag då jag ska jobba igen.
Imorgon så går flytten av stapeln, jag lär dock hålla mig mest i bakgrunden möjligtvis hjälpa till med något litet och lätt.
Det finns vissa fördelar med att vara sjuk, får sova i sängen i natt. Känns dock väldigt konstigt nu då det är så tomt och ekar här inne, dessutom så står cyklarna här också.
Men bara jag somnar så är det lugnt, förhoppningsvis så vaknar jag pigg och fräsch också.
Känner ni för att hjälpa till med flytten så är det bara att kika förbi imorgon eftermiddag.
God Natt gott folk!

Måndag

Hej Hopp gott folk!
Idag är det flytt packning för fulla muggar som gäller. Just nu är det dock en lite kaffepaus som råder. Sedan måste vi försöka ta tag i den där skogspromenaden. Både för våran och hundens skull.
Men just nu är det fix och trix i hemmet som står först på listan.
Funderar på att klämma in lite Assassins idag också, men det får bli efter promenaden i sådana fall.
Hoppas att ni får en riktigt bra dag!
Brw ni får jätte gärna skriva frågor till mig om det finns något ni undrar över eller vill veta mer om. Eller vad ni tycker om det jag skriver om.
Take care, peepz!

Ny Design!

Har nu ny design på min blogg. Älskade den jag hade tidigare men nu när syrran suttit och pysslat lite med sin egen så blev jag lite sugen på att testa något nytt också. Och skulle jag bli less så går det ju alltid att byta tillbaka eller testa något nytt.
Hoppas ni gillar min nya design som jag valt ut och sis fixat och trixat med. Kommentera jätte gärna vad ni tycker och om ni har förslag på något annat jag borde prova eller göra annorlunda.
Btw finns en länk längst ner på startsidan till sis blogg, kolla gärna in den.
Ha en trevlig söndag kväll, folks!

Lyxigt Mottagande

Lyxigt att komma hem till frunch efter önskemål!
Det blev havregrynsgröt, äggröra, mjölk och kaffe. Nom, nom, det här skulle jag verkligen kunna vänja mig vid!
Idag kommer det att bli en tur till Fristad för att hämta Aliah och umgås lite med Hänks familj. Ser faktiskt fram emot det riktigt mycket.
Ikväll har jag beordrat familjen/hushållet att vi ska umgås, ha det trevligt och mysigt helt enkelt. Exakt vad det blir att göra vet jag inte, förutom en lång promenad i skogen med efter vi kommit tillbaka från Fristad. Men det blir snarare mer på eftermiddagen än kvällen.
Och imorrn blir det att följa sis till stallet och har man tur så kanske man kan få rida lite också. Men det ser vi imorrn.
Ha en bra söndag, gott (och äckligt) folk!

Äntligen Helg!

Det känns som om jag är trött jämt och ständigt. Oavsett hur mycket jag sover så tar det aldrig slut på tröttheten. Men det handlar väl om att hitta en bra balans lr något liknande. Kan inte sånt där.
Har haft en bra dag idag iaf. Tog det lugnt under dagen, lirade lite assassins. Sedan hängde jag och hunden med syrran till stallet som sällskap. Ganska trevligt och intressant att titta på när sis rider faktiskt.
Har precis gått och lagt mig efter film och fredags mys med sis och hunden.
Nu är jag grymt trött och alldeles för mätt!
Trevlig helg allihopa!
Mors!

Bad anka

Har varit så slut idag efter jobbet så jag var tvungen att ta två bad i badkaret. Otroligt skönt faktiskt.
Har lånat Henkes xbox tidigare idag och spelat lite Assassins Creed, dock inte det nya utan brotherhood. Funderade på ifall jag skulle spela lite nu också men är så sinnessjukt trött så jag måste nog skippa det och sova istället. Ska ju orka upp tidigt imorrn för lite jobb. Så det kan verkligen inte skada att lägga sig i god tid.
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Btw det har f.ö börjat packats ner grejer i lådor inför den kommande flytten. Var dock bara Linnéa och Henke som gjorde det eftersom jag låg lite halv däckad i badkaret. Men jag har tänkt hjälpa till jag också. När det nu blir vet jag inte.
Mors

Finding the way

Jag kan inte sova. Jag vet att jag borde eftersom jag ska jobba natt imorrn. Men det går inte.
Allt och ingenting snurrar i mitt huvud..
Det har blivit dags att uppdatera boken med röd rygg.
Helst hade jag velat gå ut i skogen, bara gå, andas in lugnet och mörkret för att få lite klarhet.

Utvisad

Har nu fått sova två nätter i sis och Hänks säng och de sov på soffan. Det var verkligen två sköna nätter, men nu är jag utvisad till luftmadrassen igen. Det var trevligt så länge det varade. Jag är faktiskt förvånad att de erbjöd mig att sova i sängen, inte bara en utan TVÅ nätter. Så jag är inte bitter att jag får sova på luftmadrassen igen.
Nu ska jag ta och ladda upp inför morgondagens arbetsplats med lite Awkward och kanske nått litet gott att äta på.
Mors!

Nu är de slut

Har precis avslutat veckans sista arbetspass, 51h är jobbade denna vecka, de är inte illa pinkat! ;) Det var verkligen bästa arbetspasset hittills, humören och humorn var på topp! Jag har även blivit tilldelat ett nytt smeknamn, roligt och passande faktiskt.
Mätt och dags för film.
Have a nice Sunday, Folks!

Mys

"Hemma", badad, mätt och ner bäddad i den stora sängen. Dags att slappa lite framför datorn med lite serier och spel.
Trevlig helg allihopa!

Jobb

Det har snart blivit dags att ge sig av mot bussen och jobbet.
Det positiva med att jobba så länge är att man njuter mer av badet när man kommer hem ;)
Det år otroligt skönt att ha långa pass och jobba mer sällan. Det finns många som tycker att det låter för mycket att jobba mellan 12-24 timmars pass. Men det är inte alls så jobbigt som det låter. Man hittar alltid energin att göra det man ska. Men skulle man börja jobba mer än 24 timmar skulle det börja bli lite jobbigt faktiskt.
Jag önskar er alla en bra dag.
Mors!

Film & Säng

Har nu passat på att vila lite i sis och Hänks säng medan den är ledig. Det är betydligt skönare än luftmadrassen jag sover på. Jag ska inte klaga eftersom jag har ju faktiskt något att sova på och den är helt okej när det är bra med luft i den. Men den har en tendens att släppa ut luft under natten och jag tror att den släpper ut mer och mer för varje natt. Jag funderar på att införskaffa en vanlig madrass som jag kan sova på istället, tror jag skulle sova betydligt bättre då. Men det får vänta till jag har fått lön och hyra och andra nödvändigheter är betalda.
Jag har f.ö passat på att se lite film nu också när jag ändå ockuperade sängen. Det blev Prince of Persia från 2010. Jag kom fram till att jag har faktiskt bara sett den en gång tidigare och det var när den var ny. Så det var väl på tiden att se den igen.
Jag har kommit fram till en annan grej också. Att de bästa filmerna behöver man inte se mer än nån gång för de bär man med sig överallt ändå. Det stämmer in på mig iaf, de filmer jag tycker är bäst har jag bara sett en eller två, max tre gånger. Man kommer ihåg allt ändå och återupplever filmupplevelsen precis när man vill.
Nä nu börjar det vara dags att gå och sova om jag ska orka mitt dygns-pass som börjar imorrn kl 13.00.
Sleep tight folks!

Extra Jobb

Snart dags att börja göra sig i ordning för att fara på jobbet. Skulle egentligen varit ledig idag men hoppar in och jobbar några timmar eftersom hon som skulle jobbat blivit sjuk. Skönt att att det bara är några timmar som jag behöver fylla ut, hade blivit grymt jobbigt ifall jag hade behövt ta natt-passet också. Eftersom jag ska jobba natt imorrn.
Hoppas att ni får en bra dag.
Mors!

Konsten att skriva är inte alltid lätt

Det blivit hög tid att gå och sova, måste bara blåsa upp madrassen lite.
Jag har kommit fram till att det har blivit dags att uppdatera den bruna, rutiga och mjuka boken med röd rygg. Med lite musik till hjälp ska det nog inte vara något problem.
Jag väntar på att jag ska få ett brev, men jag vet inte ens om mitt brev har kommit fram än. Jag är rädd för att jag inte kommer att få något svar alls eftersom det känns som att jag uttryckte mig lite klumpigt. Tanken var god, men ibland så blir det bara fel..
Jag hoppas att du inte tar illa upp E och förstår att jag bara vill ditt bästa, alltid!

Vänner

Sitter i vardagsrummet hemma hos sis och Hänk och lyssnar medan Henke spelar in lite eget material på datorn. Det går inte riktigt som han vill hela tiden men jag måste säga att det låter riktigt bra när det väl går som han vill. Musiken som flödar ut genom högtalarna får mig att tänka på alla fina och underbara vänner jag har där hemma i norr och som jag saknar otroligt mycket!
Jag skulle vilja ha er allihopa här just nu, dricka lite te, snacka om allt mellan himmel och jord och kanske se en film eller bara lyssna på musik. Jag hade velat hinna säga hej då till er allihopa innan jag for, men tiden räckte inte riktigt till. Det var så mycket som skulle göras och med ett så kort minne som mitt så tar det lite längre tid.
Jag hoppas att jag kan komma hem och träffa er snart eller att ni har tid att komma hit och hälsa på mig.

Det finns en sak som jag gör ibland som jag vet att jag borde låta bli, men det är så svårt. Jag brukar tänka tillbaka på saker som varit, hur det kanske kunde ändrats, hur det kunde sett annorlunda ut nu. Personer man saknar...
Jag erkänner mina misstag, jag står för de fel jag gör och jag är alltid beredd att rätta till dem så att allt ska bli bra igen. Men när det inte bara är upp till mig när det faktiskt är fler än jag som har gjort fel då kan jag inte ta på mig hela skulden, jag kan inte göra allt arbete för att det ska bli bra igen. Man är faktiskt två personer i en vänskap och det finns ingenting som kallas stolthet mellan två riktiga vänner. Är man riktiga vänner så ska inte ens egna stolthet komma emellan. Det finns ingenting som är fel med att erkänna sitt fel och säga förlåt. Man är inte svag och man har inte förlorat sin stolthet när man säger förlåt till en vän. För det var det jag trodde vi var iaf, det var det Du sa att vi var. Du har sagt själv att vänner och familj kommer först. Vi var en gång som familj, men vill du inte ha med mig att göra så antar jag att det är din förlust.
Men jag vill att du ska veta att jag kommer alltid att bära med dig i mitt hjärta, jag är tacksam för allt vi delat tillsammans, den personen du hjälpte mig att bli och det finns alltid en plats för dig vid min sida ifall du skulle ändra dig någon dag.
Jag önskar dig all lycka och välgång i livet, det förtjänar du!
Jag älskar dig käraste V.

Badkar

Har nu kommit tillbaka efter ännu ett arbetspass. Det var definitivt det bästa passet hittills. Jag tycker att nattdelen gick bra för första gången. Jag lär mig, de ni!
Jag har kommit fram till att jag kommer att sakna badkaret när vi flyttar till frista eftersom jag tar ett långt och härligt bad efter varje arbetspass. Jag har som fått mina små att göra efter jobbet rutiner, vilket är dricka, äta, toa och sedan ett riktigt långt och avslappnande bad. Så det är kanske bäst att skaffa sig en lägenhet med badkar sedan när jag skaffar eget boende.
Nä, nu är det dags för badet, ses på andra sidan! ;)

Hehe

Smider planer, hemliga och bra planer...

Livets Cirkel

Har precis anlänt till lägenheten efter mitt första dygnspass.
Jag ger mig själv godkänt, men mer än så var det inte. Uppgifterna som genomförs under dagen blir bättre och bättre men det finns fortfarande mycket utrymme för förbättring.
Natten har jag inte riktigt fått grepp om än, jag försöker att hänga med och göra mitt bästa. Men det är inte tillräckligt bra, långt ifrån. Allt bli lite svårare under natten eftersom det är mörkt. Men inga ursäkter och undanflykter godtages. Det är bara att ta ett djupt andetag och börja om igen. Jag SKA fixa det här och jag nöjer mig inte med något annat än perfektion. Punkt!
Nu ska jag iaf käka lunch och sedan ta ett lång och välbehövligt bad.
Ikväll har jag bokat upp sis och Henke att vara lite sociala. Blir lite less på att bara sitta vid datorn lr tv:n så förhoppningsvis blir det lite sällskapsspel och skitsnack ikväll!
Mors!

Urladdad!

Dags att gå och lägga sig, börjar kl 10 imorrn och jag jobbar dygn. Kan behöva den sömn jag får.
Jag känner mig helt uttömd på kraft och energi, vet inte riktigt hur jag ska orka mitt arbetspass. Men ingenting är omöjligt och det bästa jag kan göra åt situationen är att gå och lägga mig.

Nighty, night folks and wish me good luck tomorrow!

Fullt upp!

Nu är det grymt länge sedan jag skrev sist.
Har glömt av bloggen lite, har varit så fokuserad på jobbet. Hade mitt första egna arbetspass igår till idag. Känner mig otroligt trött just nu. Sov inte så bra natten till igår och sedan så jobbade jag natt och då sova jag kanske en timme, max två. Kom hem vid elva idag och kände att det inte var lönt att gå och lägga sig eftersom jag inte skulle kunna sova ikväll då. Så jag tog hand om disken, tvättade och tog ett långt och välbehövligt bad.
Det kändes f.ö som att det gick ganska bra på jobbet, tror jag börjar ha lite koll på saker och ting nu.
Vi ser väl hur det går på lördag, då kommer jag att jobba ett helt dygn. Har kommit fram till att nattpassen passar mig bäst eftersom jag är en nattmänniska och jag får sluta på morgonen. Otroligt skönt faktiskt!
Ska bli spännande att se hur det går nästa vecka. Då kommer det vara viktigt att ha god tid på sig eftersom vi har en viktig tid att passa på morgonen. Kan hända att det blir att kliva upp lite tidigare än vanligt eftersom jag inte är så snabb än. Men jag gissar att det kommer med tiden, då man har börjat bli van rutinerna.
Ska försöka uppdatera lite oftare, men ni märker väl när det trillar in nå nytt inlägg.
Nu ska jag ta och sova, imorrn blir det fredagsmys med sis. Yey!
 

Snart..!

Idag har jag min första arbetsdag. Känns spännande!
Jag är inte mycket av en morgonmänniska men det känns ändå ganska skönt att vara uppe långt före resten av hushållet. Man får lite egen-tid och det är alldeles lugnt och skönt. Man får helt enkelt lite ro i själen. ^^
Design © Evelina Bergquist | EVVELUNA †