Söndag

Ja då har man varit hem till "L" igen för att umgås och lära känna henne lite bättre. Det var trevligt, hon var dock en aning förkyld, hade haft feber igår så det blev en lugn eftermiddag med lite prat och spel. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Gissar att det kommer att ta några veckor innan jag får något besked.
Har precis ätit en god middag tillsammans med sis, hänk och Fredrik. Nu är det kaffe, surr, film mm som gäller.
Hoppas att ni får en bra kväll, mors!

Snart avgörs det

Jag anlände hel och hungrig till Borås i torsdags (förrgår) efter en lång resa. Jag hade nerverna under kontroll och det var otroligt skönt att vara tillbaka. Den första tanken/känslan som slog mig när jag klev in i lägenheten var att jag hade kommit hem. Det känns så bra att vara här, hoppas verkligen att jag får en bra anledning att flytta hit snart. Och på tal om bra anledning, hade en arbetsintervju här igår och nerverna var inte på plats, men det kändes bra, vi får väl se hur det går. Man kan väl på sätt och vis säga att det avgörs imorgon eftersom det är ju tjejen jag ska jobba med som bestämmer ifall jag känns som rätt person för jobbet eller inte. Och igår när jag var där så blev det mest att vi gick igenom papper och lite info osv. Så imorgon ska jag dit för att umgås lite mer med "L", se lite vem hon är, hur hon bor, vad hon gillar osv och samma sak för henne. Hon måste ju få en hum om vem jag är för kunna avgöra ifall jag känns rätt eller inte.
Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.
Idag kommer det att bli en tripp till myrorna för att se om jag kan fynda något trevligt. Sedan blir det att bege sig till affär'n för lite inhandling av mat. Jag har hört att det ska vara bra för hälsan. ;)
Nä, om man skulle ta och käka lite lunch.
Mors!

Hej då!

Nu lämnar jag Skellefteå.

Redo

Väskan står redo i hallen, tallriken och skeden är framdukad inför morgondagens frukost. Det ligger en lapp i djuptallriken med några sista påminnelser. Resekläderna ligger fint vikta i en hög. En handduk ligger ihop viken på handfatet, redo för morgon duschen. Allt är på sin plats, allt är i bra ordning. Men fjärilarna fortsätter ändå att kittla i magen, de har inte funnit den ro jag hoppats på. Jag ligger under däcket och väntar på att tröttheten och lugnet ska komma över mig så jag sakta kan glida in i drömmarnas värld och vila ut mig inför de kommande prövningarna.

Att göra lista

Okej, idag har jag en hel del som måste göras, allt måste bli klart idag.
- Skriva buss- tider, nummer och hållplatser i ett dokument och skriva ut, så jag kan ha koll hela tiden.
- Packa.
- Besöka arbetsförmedlingen.
- Kika in en snabbis på lassa för att få en tid för Hyposens.
- Ta in och kolla posten.
- Se till så att jag har pengar för hela resan.
- Få leget av Vickan.
- Ta in äpplena.
- Vattna blommorna.

Jag tror det är allt som jag måste göra idag, det är väl bara att sätta igång så man for det gjort i tid.

Färre fjärilar, men än finns det några kvar.

Nu börjat ett visst lugnt komma, jag har alla papper jag behöver. (Så tack alla som hjälpte mig hålla tummarna för att jag skulle hitta dem) Jag har fått mailen jag väntat på och skrivit ut resepapperna. Ska kolla upp imorgon ifall jag kan få viss sponsring av resan, om inte så har jag ändå koll på läget, då det gäller resan.
Nu ät det tvätten, packningen, leget och ett visst meddelande jag väntar på. Det jag är mest nervös över nu är att Vickan ska glömma ta med mitt leg imorgon och att Åsa glömmer svara på mitt meddelande. Eller, ja, om Vickan skulle råka glömma mitt leg så går det nog att lösa på något vis, åker ju inte förrän på torsdag morgon. Så jag är nog mest nervös över att jag inte ska få några bra tips från Åsa som lugnar ner min nervositet.
Men det är bara att ta det som det kommer, vara mig själv och göra det bästa av det. Jag hoppas att de är väldigt pratiga och har många frågor att ställa mig så slipper jag tänka så mycket, utan bara svara på frågor. Jag håller tummarna och ber att de inte ska ställa alltför personliga frågor och att mitt förflutna inte ställer till problem för mig...
Men allt ordnar sig tillslut, nu ska jag sluta att tänka på allt som kan gå snett och börja tänka på bra saker istället.
Ingenting är omöjligt med Gud vid min sida! :D

gaah, försvinn fjärilar, försvinn!

Jag är så nervös över att allt inte ska gå som det ska att jag börjar nästan mår illa.. Jag har en hel armé fjärilar i magen.. Usch.. Kan jag inte bara få allt gjort snart!
Ibland önskar jag att jag bara kunde knäppa med fingrarna och sen blir allt som jag vill, allt som måste göras gjort. Det vore väl ganska underbart?

Tummar, Tår och Gud!

Kan jag inte få det där fördömda mailet snart så jag kan slappna av lite och känna att det är på väg åt mitt håll. Jag håller tummarna på att jag ska hitta alla papper imorgon, annars är jag körd!
Hjälp mig hålla tummarna för att mailet ska komma och att jag ska hitta alla papper, bara allmänt att allt ska gå min väg. Det skulle verkligen uppskattas!
Too much is at stake..

A Messy Brain

Jag orkar inte uppdatera en massa idag. Kommer kanske ikväll eller imorgon. När jag vet vad som gäller och inte. När jag helt enkelt har fått lite ordning på min tillvaro.
Mors!

Chilla

Seg som kola idag efter den långa dagen igår, kom mig nämligen inte i säng förrän vid ett-tiden. Det är skönt att all disk är gjort men det jobbiga är att den är inte bortplockad. Både diskmaskinen och diskbänken är full med ren disk som ska plockas bort, ställas in i skåp och läggas i lådor. Jag känner att jag inte riktigt har orken till det just nu. Får bli senare, har jag tur så kanske någon känner för att vara så snäll och komma förbi och göra det år mig.
Idag blir en "ta det lugnt och ta igen sig" dag.

I god tid.

Ikea byrån är ihop satt och på plats, källaren är städad, äpplena är plockade, bordet är dukat, huvudrätten står och puttrar, förrätten är förberedd, jag är duschad och luktar gott! Nu tänkte jag bege mig till ica för att inhandla det som fattas. Hoppas att jag kommer ihåg allting, orkar nämligen inte fara till ica fler än en gång idag. Tur att man har fått lånat Marias cykel! Får icket glömma min fina tygkasse.

Strålande

Idag kommer bli en bra dag, solen skiner, ska ha middagsbjudning, den inglasade altanen har en fräsch doft av gårdens äpplen och jag har Jesus vid min sida.
Vaknade vid 6.45 imorse av att jag frös och sedan började min mor skriva meddelanden till mig så jag kunde inte somna om. Men det gör absolut ingenting eftersom jag har mycket att göra idag. Jag måste få ihop den där Ikea byrån som ska stå på toan nere, måste städa källaren, plocka in äpplen, påbörja maten och duscha innan mina gäster kommer. Dom kommer inte förrän kl 18.00 ikväll, men det ska se flawless ut i huset, varmrätten tar tre timmar att göra och det är en tre-rätters middag så jag kommer nog behöva all tid jag får. Jag kom dessutom på i natt när jag försökte sova att jag måste till affären och handla in lite grejer som jag har glömt. Alltid är det någonting ;)
Nä om man skulle ta och starta dagens uppgifter.
Hoppas att ni får en helt underbar lördag!
Mors!

Änglatårar

Kom hem från Ikea igår men orkade inte uppdatera förrän nu. Det lyckas alltid bli mycket grejer på Ikea även fast man tänker att det bara ska köpas in några småsaker. Jag som är pank tänkte bara följa med som smakråd och socialt sällskap, men tror nu inte att jag lyckades komma tillbaka med något ändå? Men det var faktiskt något vettigt, i vanliga fall brukar de bli något som man egentligen inte behöver men kände för att köpa ändå. Det blev en papperskorg, eller egentligen så är det en vit träkruka men den är perfekt för mitt rum i Hebbersfors. Jag har letat i flera år efter en snygg vit papperskorg som passar in i ett 1800-tals rum med det har inte gått att hitta någonstans. Så när jag äntligen såg en passande papperskorg var jag tvungen att införskaffa den. För chansen är ju inte så stor att man lyckas hitta en annan inom en snar framtid.
När jag kom hem igår så hörde Sofie av sig och undrade ifall jag ville hänga med på en promenad vilket jag kände var både skönt och nödvändigt. Vi tänkte gå broarna runt och då alla fyra broarna. Men när vi gick där efter älven så började vi prata om fina hus som man skulle kunna tänka sig att bo i efter älven och jag kom att tänka på mormors gamla hus. Så då bestämde vi oss för att gå ut till södra Hedensbyn så jag skulle få visa så fint hon bodde tidigare. När vi kommit dit så hade jag lyckats få skavsår under fötterna för att mina inner-sulor gått sönder. Det blev en haltande och konstig gång på vägen tillbaka, men jag kunde ändå hålla hyffsat tempo. När vi hade passerat Anderstorpsskolan och gått under gångtunnlarna mot Sörböle så öppnade himmelen sig, det bara öste ner regn. Det var som om någon stod med en fet brandslang och sprutade direkt på oss. Det började även hagla efter ett tag. Detta ösregn pågick i kanske 10-15 minuter och jag kan lova att det fanns inte ett endaste klädesplagg på min kropp som var torrt! Så genomblöta och kalla fick vi fortsätta att vandra i några kilometer. Vi var som två stycket is-glassar när vi kom fram till Sofie.
Hade jag inte haft skoskav och genomblöta kläder så hade det varit en underbar promenad eftersom jag älskar regn! Nästa gång ska jag ha regnjackan oavsett om jag tror det ska regna eller inte, bara för säkerhetsskull.
Ikväll är det kören som gäller och övning inför joy is here. Jag har missat de två senaste övningarna och det känns som jag ligger rejält efter stäm-mässigt inför "Joy is here". Men jag märker väl hur det går ikväll.

Då for vi!

Snart bär det av mot Luleå med Maria. Ska övernatta där ikväll och imorgon åker vi vidare mot Haparanda och Ikea. Jag kommer agera smakråd och socialt sällskap. Blir inget shoppande för mig och lika bra är väl det!
Nu måste jag äta lunch och packa det sista innan det är dags att rulla.
Mors!

Nu kör vi!

Måndag, ny start på veckan, ny start livet.
Vi suddar bort allt som hänt tidigare veckor, all träning som inte blivit den dåliga maten man ätit. Nu börjar vi om på nytt med nya starka tag. Jag SKA nå mina mål, så enkelt är det!
Nu finns det inga "bara för den här gången" eller "jag tar det en annan dag". Det är här och nu som gäller, om man ska skjuta upp allt till senare slutar det med att man aldrig gör någonting. När jag är gammal och död så kan jag få vila. Nu, medan jag fortfarande kan betrakta mig själv som ung, det är nu som jag ska göra ALLT!

X-factor

Det har varit en trevlig men utmattande dag. Avslutar min söndag med X-factor innan det är dags att gå och lägga sig.

Söndag

Det är tydligen något fel i skorstenen som gör att det ryker in, därav den fina doften i källaren. Det luktar fortfarande lika illa där inne, hoppas att det försvinner snart. Sov på golvet i min lillebrors rum i natt, fick inte alltför bra sömn, men bättre än ingenting.
Har precis kommit tillbaka från söndagsgudstjänsten. Det är sjukt länge sedan jag var på söndagsgudstjänst i en vanlig kyrka, kändes väldigt ovant. Brukat vanligtvis fara till EFS. Men det är ju bra att ändra sina vanor lite och prova på nya ställen.
Nu är det full fart på förberedningarna inför middagen, ska försöka slita mig från datorn snart och hjälpa till med maräng tårtan.
Vad skall ni göra denna fina soliga söndag? :)

Tur att sotar'n sitter i taket!

Har haft en trevlig filmkväll med Sofie, såg "The Dictator". Spårad film kan jag lugnt säga. Det blev mycket skratt, vindruvor och juice.
Så tack för en bra kväll!
Imorgon så kommer jag förhoppningsvis kliva upp i hyffsad tid och ta mig iväg på söndagsgudstjänst. Sedan så kommer det middagsgäster, har för mig att det var en av Marias bröder + fru. Men vi ser väl.
Btw det känns inte riktigt helt säkert när man kommer ner i källaren och det känns som om man har dykt ner i en skorsten. Det luktar så sjukt mycket rök här nere. Pappa och Maria har antagligen eldat i öppna spisen och stängt spjället för snabbt, därav röklukten. Jag tror dessutom att det fortfarande sprakar lite där i högen av aska.
Det kommer nog sluta med att jag går och lägger mig i en av fotöljerna upp i vardagsrummet för jag börjar bli illamående av denna röklukt..

Film

Dags att dra iväg till Sofie på filmkväll.
Mors!

AAAAAAAA!

Rubriken beskriver ganska bra hur jag känner mig just. Blandade känslor om olika saker och sen... BOOM! Det blev som en enda stor explosion och nu är allt som en gröt, inget är där det ska vara i min skalle...
Men jag misstänker att lite sömn löser de flesta av problemen.

Livet

Har varit med boysen igår och idag. Det är riktigt trevligt, men man blir rejält slut i huvudet efteråt. Ikväll blir det mest troligt att dra in till centrum på "The Life", vilket är en ungdomsgudstjänst på EFS. Förhoppningsvis hänger mackan med också, men vi ser väl.
Hoppas ni kikar förbi där också!
Mors!

Vad skulle man göra utan vänner?

Har inte orkat uppdatera Måndag och Tisdag eftersom jag varit ganska slut efter jobbet och prioriterat annat.
Idag har jag sökt två jobb, ett som personlig assistent i Borås och det andra som kassapersonal på ICA här i Ske-å. Jag hoppas mer på det förstnämnda.
Ska försöka ta mig tillbaka till stan ikväll eller imorrn på fm eftersom jag ska till Niklas och Ragnhild imorrn em och hänga med dem och pojkarna. Så vet ni av någon som ska till stan ikväll eller imorgon på morgon och kör förbi dessa trakter, hör gärna av er till mig!
Btw
Alltså hur gullig är inte Åsa Netterbrant! Om jag får assistent jobbet så kommer det till stor del vara pga henne. Hon har pratat gott om mig till både föräldrarna och brukaren (kanske arbetsgivarna också? det vet iaf inget om), vilket har lett till att de har lagt in ett önskemål om att jag ska få jobbet. Sedan så har hon kollat upp var jobb annonsen fanns och skickat den till mig hon dessutom ringt och piskat på mig lite. Vilket är toppenbra för jag kan vara seg som en mask ibland. Så en jätte eloge till Åsa för att hon är så gullig och omtänksam! Puss på dig!

Liden

Det blev så att jag och pojkarna följde med pappa och Maria ut till stugan istället. Skönt att komma ut på landet lite och pojkarna var lyckliga, hur mycket yta som helst att springa runt och busa på. När pojkarna somnat blev det tv med pappa och Maria, men de somnade nästan direkt så jag fick makten över tv:n och kunde se vad jag ville. Just efter midnatt kom Niklas och Ragnhild ut till stugan också. Alla gick och lade sig förutom jag som fastnat i en kinesisk action som gick på tv, flying daggers. Riktigt bra om jag får säga det själv.
Idag bar det av ut i skogen för att plocka lingon, det blev även några blåbär här och där. Jag plockade däremot inte, hade ont i magen. Jag klättrade istället upp i älgkojan och höll koll på arbetet. Det tog ett bra tag innan de upptäckte att jag satt längs upp i tornet. De såg först inte att det var jag så de blev lite smått rädda av att det var en svartklädd filur med mörka solglasögon sittandes där uppe. Roligt tyckte jag. Jag hörde dessutom väldigt bra där uppe. Hade jag varit den som var på marken hade jag tänkt att den som satt där uppe inte skulle höra någonting eftersom de var iaf hundra meter bort och sedan så är ju tornet typ tio meter upp luften. Ska mäta någon gång.. Så det är perfekt ställe att vara på om man vill ha koll på sin omgivning. Funderar på att sova där någon natt, vore ganska mysigt och fryser jag är det bara att elda i kaminen.
Det blev lunch ute på kalhygget, wook, mums. Sedan när de andra fortsatte att plocka bär tog jag mig en powernap med ryggen mot den värmande solen. Grymt skönt!
Det blev kaffe och en äppelpaj som jag gjort på årets äpplen från pappa och Marias gård. Den blev ok, hade kunnat vara bättre.
Packade ihop mina grejer, morsan kom, fick köra hem till Hebbers, kollade in vart jag ska jobba imorrn och på Tisdag.
Nu blir det Sailor Moon, sedan dusch och i säng.
Mors!

That's life

Fredagsdrinken blev bättre denna fredag, inte lika söt som förra veckan. Gjorde alkoholfri åt mig och Eric och med alkohol åt pappa och Maria. Det blev med ljus rom, helst hade jag velat använda ren sprit, men när det inte fanns hemma så fick rommen duga. Får väl se vad jag hittar på för ny drink till nästa vecka. Förhoppningsvis blir den ännu bättre.
Jag har funderat en hel del på det här med att bli bartender, men kommit fram till att det kanske inte är något för mig. Jag gillar att hitta på och blanda egna drinkar inte sådana som redan finns. Jag kan inte en enda sådan drink, eller jo, vodka och red bull, men det räknas inte. Det vore ändå lite kul om man hade en egen bar, så skulle jag kunna bestämma själv vad som skulle serveras där. Men frågan är ju om det skulle gå runt, människor är vanedjur och vill oftast ha det gamla vanliga. Drömma och fundera kan man alltid göra och jag behöver komma på betydligt fler drinkar för att ens kunna ha någon chans. Jag får fortsätta att fundera, mixtra och testa här hemma.
Jag borde gå och lägga mig nu eftersom jag måste upp i hyffsad tid imorrn för att packa ihop alla grejer jag behöver under de närmaste 4-5 dagarna innan det är dags att bege sig iväg för att vara med pojkarna.
Men känner jag mig själv rätt (vilket jag borde göra, vore konstigt annars) så kommer jag att se någon film eller serier och vara vaken till fem tiden. Sedan så kommer jag tro att jag klarar av att vakna och kliva upp i tid ändå. Vilket jag inte kommer för jag kommer att vara så trött och sova så hårt att jag inte hör väckarklockan ringa. Sedan kommer jag att försova mig och därför inte hinna med allt som jag hade tänkt att jag skulle göra. Då kommer jag stressa som sjutton glömma massor av grejer som jag behöver och inte äta något.
Det är en Sofia standard och det är verkligen en vana som jag skulle behöva ändra på. Skulle bara behöva någon som slog in lite vett i skallen på mig och piska igång mig. Men jag antar att jag måste försöka klara den uppgiften själv. Vi ser väl hur allt går...
Mors!

LP

Har för en stund sedan tagit ut kvällens efterrätt ur ugnen vilket är en äppelpaj gjort på gårdens äpplen som är plockade idag. Kommer bli en lugn och mysig hemmakväll med spel, snack osv. Det är alltid trevligt med lite gemenskap.
Idag har jag inte gjort alltför mycket, ska få jobba måndag och tisdag i Sandfors så det känns skönt, behöver verkligen pengar! Har även hjälpt min lillebror att komma på lite olika yrken som han kan tänka sig att prova på. Så idag känns ändå som en bra dag. Ska ta och leta åt lite fler spännande LP-skivor, skulle vara tråkigt om jag nötte sönder en och samma hela tiden. På tall om LP-skivor, jag är såå sugen på att köpa First Aid Kit's LP skivor. Jag tycker att det är kul att det finns band idag som gör LP-skivor, håller det vid liv. Om jag vore musiker så skulle jag släppa min musik i LP-format, garanterat!
Vad tycker du om LP-skivor, bra eller dåligt?
Jag får ont i själen när jag ser dessa misshandlade LP-skivor..
Mors!

Believe

Nu har vår middagsgäst George från Irland precis farit tillbaka till hotellet och imorgon åker han tillbaka till Irland. Det var otroligt trevligt att få träffa honom, väldigt glad, trevlig och rolig man. Jag hoppas verkligen att han kommer hit någon fler gång eller att vi åker och hälsar på honom och hans familj. Eller båda delarna. Jag vill verkligen åka till Irland någon gång i mitt liv. Jag har några länder som jag måste besökt innan jag blir gammal och seg. Det är Irland, Skottland, England, USA och Afrika (det är iof en kontinent, men ni fattar vad jag menar). Helst skulle jag vilja se hela världen, alla länder. Men då bör jag ha lite pengar först. Tänk vad trevligt det skulle vara om man skulle lära känna någon med massor av pengar som bara kände för att bjuda en på en jorden runt resa. Det vore något! Drömma kan man ju alltid, men under tiden får jag se till spara ihop egna pengar så man har råd med en sådan resa även fast man inte springer på någon rik person.
Imorgon blir det att kliva upp i tid och förhoppningsvis så kanske man kan få jobba lite också. Pengar, pengar, pengar!
Tänk om man inte behövde pengar utan man kunde göra vad man ville och kände för, resa vart man ville och folk var snälla och hjälpsamma vart man än var. Det vore en dröm det, men det lär ju inte hända under de närmaste tusen åren åtminstone.
Ska ta och lyssna klart på min favorit LP-skiva från början av 70-talet (Believe in music) och kanske man hinner med att se lite NCIS innan man går till sängs.
Hoppas att ni har haft en toppen dag!
Mors!

Jadu..

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag och när jag väl uppdaterar gör jag bara konstiga inlägg som ingen fattar. Det är därför man inte borde tillåta mig vara i närheten av en dator på natten, min hjärna fungerar inte riktigt korrekt då. Men nu tänkte jag försöka mig på ett normalt inlägg medan jag fortfarande är pigg inte börjat spåra.
Har hängt hos mina kära vän André sedan natten mellan måndag och tisdag fram tills idag. Har mest sett film och serier, softa och haft det allmänt trevligt.
Imorgon så har jag tre huvudmål:
1. Ta mig upp ur sängen.
2. Få upp min lillebror ur sängen.
3. Få iväg honom på sin praktik trots att han inte vill.
Vi får väl se hur det går, dags att avsluta dagen med lite NCIS.
Mors!D

Darkness of the night, devour me!
Take me over peice by peice, until I are no more.

forgiveness

I don't know if I'm ever going to be able to forgive you for what you have done to me, eventhough I know I have to at some point.

This is me

Jag är en person som har otroligt blandad smak och stil i allt möjligt, bla musik, kläder och filmer/serier. Jag älskar kostymdraman och hela den stilen som fanns i 1800-talets England både kläder men framför allt hemmen. Detaljrikedomen och snickarglädej, det glamorösa. Gamla svartvita filmer är bland de bästa man kan se på, anime och manga serier är underbara! Musik lyssnar jag på allt förrutom dansband och raggarlåtar. Jag kan tex sitta och lyssna på klassisk musik ena minuten och i andra på metal, eller 50-tals musik vs hip hop. Jag älskar flanellskjortor, pappa får aldrig ha dem i fred. Jag kan ha alla möjliga olika kläder som inte matchar, men jag trivs och gillar dem så då har jag dem ändå. Typ bagbyxor, hippie pannband och en rockig tröja, samtidigt. Det låter varken klokt eller snyggt, men jag skiter i vad som är mode och vad som matchas bäst med vad. Jag har på mig vad jag vill, lyssnar på den musik jag vill, ser vad jag vill och umgås med vem jag vill. Det finns inget du kan göra åt saken, jag kommer alltid att göra det jag känner för och det är så alla andra borde göra också. Varför ha en specifik stil när man kan ha alla?
I'm weird and I Love it!

BFF <3

Fick ca 3 timmars sömn natten till igår. Men det var bara att kliva upp och städa ändå. Gjorde dessutom min brors städning också, eftersom han orkade inte kliva upp ur sängen. Sedan bar det av in mot centrum med Vickan för att inhandla alkohol och lite andra förnödenheter.
När vi kom tillbaka fixade vi mitt hår innan det var dags att förbereda välkomstdrinkarna inför gästernas ankomst. Det blev lite stressigt eftersom pappa och Maria var lite sena, men awesome som vi är så hann vi klart i god tid, med lite extra hjälp av Eric.
Vi fick mycket beröm för vårt "bartender" arbete, vilket var kul.
Nu gäller det bara att övertyga pappa och Maria att vi ska göra om gillerstugan till en lite källarpub som jag kan få ansvara för som bartender. Har iaf lyckats övertala dem att vi ska på fredag eller lördag kvällar ha spel och drink kväll. Vilket innebär att jag kommer att öva på att göra olika drinkar, de kommer stå för kostnaden, sedan spelar vi spel och eftersom de kommer ha druckit så vinner mest troligtvis jag. Det kommer nog bli väldigt roliga kvällar!
Igår efter att alla gäster, pappa och Maria dragit till matfesten drog jag och Vickan igång musik på hög nivå, fuldansade och förberedde oss inför kvällens bravader. André kikade förbi också, det blev spel, dåliga skämt och mycket skratt.
Vid halv elva tiden bar det av in mot centrum och verandan, men det såg så dött och tråkigt ut där så vi bestämde oss för att gå på allstar istället. Vi fick dessutom gå in gratis, bara för att vi är helt awesome! Efter mycket dans bar det sedan av till max och nattamaten. Mums! For förbi André en sväng efteråt och chillade lite där. Var hemma igen kl sex på morgonen. En riktigt trevlig kväll måste jag säga! Tack Vickan, det här måste vi göra om!
Idag har jag bara tagit det lugnt, tagit igen lite förlorad sömn.
Nu---> Middag.
Mors

Hej och Hå!

Har gjort några olika drinkar idag som pappa och Maria ficka smaka så de kunde bestämma sig för vad de vill bjuda sina gäster på imorrn. Eller om man ska vara mer korrekt, senare idag. Det blev en väldigt enkel drink, krossad lime, rör socker, ljus rom och is. Hade det funnits mer hemmagjord rödvinbärssaft hade det dock blivit en annan drink bestående av, rödvinbärssaft, sprit, 7-up och is. Även den väldigt enkel, men ofta så är det enkla nog så gott som det mer avancerade. Det kommer att bli storstädning, inhandling av diverse nödvändigheter, förberedning inför kvällen och en lång och härlig dusch så man är så ren att man känner sig som en helt ny och fräsch människa. Personligen så tycker jag att det sista lät bäst, men det kommer även att hamna där imorrn, sist på listan. Så det är bäst att man kommer sig upp i tid och får allt gjort, vill ju inte missa duschen ;)
Kanske bäst att gå och sova nu.
Natti, natti Folks!
Hoppas att vi ses på verandan imorrn!
Design © Evelina Bergquist | EVVELUNA †