Inte En Helt Vanlig Torsdag

Denna dag börjades klockan fem i morse och jag kände mig lite seg i starten, men kom igång till slut.
Jobbade fram till 16, sedan bar det av mot Skellefteå och EFS. Det blev först lite manikyr av min vän Julia sedan blev det körövning och häng efteråt.
Imorgon hade jag tänkt få mig en välförtjänt sovmorgon, men ikket, kommer en mäklare på morgonen som ska värdera huset. Pappa tyckte att jag kunde väl ligga kvar i sängen och sova om jag ville. Men känner inte direkt att det var någon bra lösning eftersom mäklaren kommer ju måsta se på mitt rum också för att kunna göra en korrekt bedömmning av huset och då vill man kanske inte riktigt ligga där, lättklädd under ett tunt täcke..
Nej, då kliver jag hellre upp tidigt.
¨
¨
¨
Ett litet sidospår..
Alltså vad håller på att hända med världen!?
Idag såg jag två barn i 8års ålder i ett slagsmål, med knytnävsslag, näsblod och hela köret.
Jag blev helt chockad, så små och ett sånt slagsmål.. Jag hade fattat om de kanske hade knuffat varandra för sånt kan ju hända lite nu och då, men att ta till så mycket våld i så tidig ålder.. Det är ju inte så att dom kommer på det själva, utan dom få ju det från någonstans.. Är det vad barnen ser och tar efter från oss vuxna, är det så vi vill att det ska se ut?
Vuxna, spec föräldrar måste anstränga sig mer för att lära barnen vad som är rätt och fel att göra. Ta erat ansvar och var goda förebilder!
Jag tycker att kan man inte agera rätt som förälder ska man kanske inte skaffa barn heller.
Tänk efter före!

Fullt Ös Medvetslös


(Sexy as always ;P)

Jag och min gode vän Evve var på bio igår och såg The Hunger Games. Den var "epic" som evve skulle säga.
Nämen den var faktiskt riktigt bra, ska bli kul att se de andra filmerna när de kommer. Så har du inte sett den än, gå och se den.

Idag har det varit full fart hela dagen, började morgonen hos evve (eftersom jag sov där), sedan drog jag in till stan och hängde med André hela förmiddagen, blev även lite dålig humor tillsammans med Patrik på EFS, men ändå kul.  Sen bar det av ut mot A-torp och var med Erika fram till halv fem och har sedan kvart i fem hängt ute på Morön och tagit hand om de små busfröna Malte och Matheo.
Väntar nu bara på att Niklas och Ragnhild ska komma hem från hockeyn så jag får sova, men fick nyss ett sms att de ska precis börja spela femte perioden, så jag lär få vänta ett tag till..
Men, men det är bara att älska livet och kliva upp klockan fem imorrn ändå. Ska jobba fram till 15 och sedan blir det att åka direkt in till stan och träffa min gode vän Julia som ska göra konstverk på mina naglar, hon är helt grym på sånt!
Efter lite manikyr blir det att ränsa halsen och skaka loss med U-nited! ;)
Sedan hem sova och upp till en ny dag som också den är full av aktiviteter.
Jag Älskar När Livet Leker!

Mors!

Måndag

Då var det måndag igen.
Det är fortfarande snö här, men det regnar idag så det är kanske inte så länge kvar tills det är borta. Jag håller iaf tummarna på att det ska försvinna så vi kan börja få lite vår.
Det är/blir en lugnt måndag idag. Funderar på att tända en brasa, mysa av värmen och läsa lite spännande böcker.
¨
Bilden fotade jag i morse innan det började regna, har jag inte den finaste utsikten från mitt sovrumsfönster?
¨
Hur ser eran måndag ut?

Fota

Jag Älskar att fota!
Jag Älskar att bara dra ut i naturen, på stan, eller varsomhelst egentligen och fota konstiga, roliga och vackra saker i olika vinklar och ljus.
Men problemet är att jag har ingen egen kamera, så jag måste alltid låna någon annans. Vilket gör att jag kan inte fara ut och fota när jag vill, utan måste vänta på att någon kan låna ut mig deras kamera och då kan det vara försent att fota det jag ville..
Vill så gärna ha en systemkamera, men har inte riktigt pengarna att skaffa mig en så jag frågar alltid min familj varje år ifall dom skulle kunna gå ihop och köpa mig en kamera i födelsedagspresent eller julklapp. Har t.o.m sagt att jag behöver inga fler presenter på flera år, bara jag får en kamera. Men ikket att jag får någon ändå..
Men jag håller tummarna på att i år kanske är året jag får mig en kamera, jag fyller ju ändå 20År..
Det borde väl vara tillräckligt speciellt för en kamera?
Ja.. vi ser väl hur det går ^^)

Härlig Helg

Då börjar helgen närma sig sitt slut..
Min kära vän Evve har åkt hem igen och så har även vår gäst från Stockholm/Afrika, med det menar jag att han bor i Sthlm men kommer ursprungligen från Afrika, Nigeria för att vara exakt. Men det är 10år sen han kom hit, han heter förövrigt Tunde (men hur det stavas har jag ingen aning om).
Men för att dra helgen lite snabbt..
Fredag:
Tunde kom.
Var på en ungdomsgudstjänst som heter The Life (Gustav Jakobsson predikade och hans predikan är bland topp 10, kanske t.o.m topp 5) och hängde även med en massa sköna människor.
Sen hängde Evve med mig hem.
Lördag:
Evve designade min blogg efter mina önskemål och jag blev riktigt nöjd, är kanske lite småfix kvar.. Men den blev super fin!
Vi drog ut till stugan och jag visade henne runt, så nu är hon inte bara förälskad i vårat hus utan även stugan. Det lär bli en hel del helger med Evve framöver, spec när all snö försvunnit. Men jag klagar inte, sällskap är alltid trevligt!
Kvällen spenderade vi tillsammans med mamma och Tunde i vardagsrummet och framför tv:n.
Söndag:
Det blev en kort natt eftersom klockan ställts om till sommartid, så man har varit lite seg hela dagen. Men har inte gjort så mycket idag så det gjorde inget.
Lillebror Eric kördes till träningen, sen lämnades Tunde av på flygplatsen och Evve hemma hos sig.
Jag och mamma bestämde oss för att kika förbi mormor på en kopp kaffe och en pratstund medan vi väntade på att Eric skulle träna klart.
Glömsk som jag är så blev min mobil kvar hos mormor och trött som jag är idag så orkade jag inte fara tillbaka och hämta den. Men det blir väl att svänga förbi på tisdag eller onsdag för att hämta den.
Det ska faktiskt bli riktigt skönt att slippa den några dagar.
Så det var min helg, avslappnande fast samtidigt fullspäckad och full av diskussioner, skratt och sång.
Nu blir det att ta det lite lugnt och ta igen sig lite efter den korta natten.
Jag hoppas ni får en trevlig söndag!
Design © Evelina Bergquist | EVVELUNA †