Snart!

Sitter på södra och väntar på bussen till jobbet som går på en halvtimma. Det blir sista arbetspasset innan semestern börjar. Jag älskar mitt jobb, men fy vad underbart det ska bli med semester! Fyra veckor i Norrland, ljuvligt!
Då får jag äntligen träffa dessa änglar igen!

Fullt upp

Har nu varit tillbaka i söder i tre dagar och det går bättre än förväntat. Jag trodde att jag skulle längta sönder efter Norrland. Men jag har inte riktigt haft tid eller ork att tänka på Norrland.
Det är mindre än en vecka kvar tills jag får nycklarna till lägenheten, spännande! Jag hoppas att jag får byta tapeter, orange är inte riktigt min färg, men det funkar. Jag måste en tripp på Ikea också och inhandla lite nödvändigheter, men det blir nog efter semestern. Får höra med hushållet ifall de har tid någon dag.
Nu börjar det vara dags att göra sig i ordning inför dagens utbildning (2/2) i ett datorprogram som heter Grid. Hoppas att det är lika roligt och givande som gårdagens.

note, tänker på vänner från förr, vänskap som bara försvann ut i tomma intet utan någon vettig anledning. Borde försöka göra något åt saken.

Har svåra beslut att ta, en klump i magen och ångest.

Norrland, Norrland, kära hem!

Ligger i min bädd på tåget och njuter av den norrländska skogen som vi passerar. Man kan tycka skog som skog, men det är faktiskt rätt stor skillnad på dem.
Ju närmare jag kommer desto större blir känslan av lycka och välbehag. Kanske bara jag som är konstig men så är det.
Ses snart familjen!

Förväntansfull!

Ligger i sängen på jobbet och längtar till morgondagen. Då beger jag mig än en gång norrut och denna gången för att fira midsommar.
Det verkar tyvärr inte bli så mycket folk som kommer i år, men vi kommer ha det trevligt om mysigt ändå. :)
Ska även hinna springa lite ärenden efter jobbet och före tåget går imorrn.
Fördelen med att jobba i Göteborg är att jag inte behöver göra några tågbyten utan det är samma hela vägen upp. Skönt!
Det kommer att bli en bra vistelse det här, jag känner det på mig!

Lägenhet

Idag är det dags för första arbetspasset sedan jag kom tillbaka från Norrland. Börjar först kl 20 ikväll, men har en bit att resa så blir att åka härifrån Fristad vid fem. Bättre att vara för tidig än för sen när man inte riktigt vet hur lång tid det kommer att ta.
Har skrivit på kontrakt idag för en etta på bostadsområdet Tullen här i Borås. Får nycklarna den första Juli. Blir min första egna bostad, det blir första gången som jag kommer att bo helt själv. Kan ju bli intressant och spännande. Blir nog bra när man har vant sig.
 

Norr <3

Sitter på Arlanda flygplats och väntar in flyget som ska ta mig till Göteborg.
Jag har varit på ännu en vistelse uppe i Norrland och denna gången blev det flyg till Luleå. Har passat på att hälsa på min äldsta broder Robert och hans familj som bor ute i Kallax. Senast jag träffade dem var i somras, vilket var alldeles för länge sedan! Och vad mycket som hinner hända med barnen! Första dagen jag var där så misstog jag den yngsta för att vara den näst yngsta, de växer ju så mycket så de är int klokt! Men nu har jag koll på vem som är vem. Då otroligt fina och söta de är! Det är tråkigt att man inte träffar dem oftare.
Jag har även varit på köravslutning och avtackning för Gustav. Det var både roligt, trevligt och lite sorgligt. Det är inte alltid lätt här i världen, men så länge jag kommer ihåg att jag alltid har Jesus vid min sida så kommer det gå bra. Det är så lätt att man glömmer det och tappar fotfästet. Men som tur är så finns det goda personer runt omkring som kan påminna en så att man kommer tillbaka på fötterna igen.
Så med båda fötterna stadigt på marken igen beger jag mig söderut för att fortsätta min resa här i livet som jag fortfarande inte vet hur den kommer att se ut.
Men en sak är jag säker på, jag behöver inte göra den ensam!

Design © Evelina Bergquist | EVVELUNA †